понеділок, 06 жовтня 2008 18:04

Відкрили залу із греко-римської боротьби

Минулого тижня в Миргороді в Центрі культури та дозвілля мікрорайону Личанка відкрили спеціалізовану залу із греко-римської боротьби. Подібні є в Полтаві, Решетилівці, Лубнах.

Зали, тренувальні приміщення, душові, роздягальні. Будівлю під неї перебудували в рамках міської програми залучення жителів міста до занять фізкультурою та спортом.

— Секція з греко-римської боротьби в Миргороді існує десять років. До цього заняття проводили в приміщеннях спортклубу "Антей", — розповідає тренер, майстер спорту СРСР Сергій Шудєгов, 50 років. — Спортсмени за цей час двічі ставали срібними призерами чемпіонату Європи та 17 разів призерами всеукраїнських змагань. Чотири стали майстрами спорту України.

У середині вересня в Миргороді відбувся Всеукраїнський турнір пам"яті засновника курорту Івана Зубковського. Його призерами зі 143 спортсменів є миргородці Олександр Троцько, Захар Дерюга, Євген Саража, Віталій Ксьондз, Євген Корнієнко.

— У секцію я ходжу вже шостий рік. Займаємося кожен день, крім суботи, по дві години. Найкраще мені вдається кидок через стегно. Надіюся, що з переходом у нову залу для тренувань мої досягнення зростуть, — каже спортсмен із Миргорода 13-річний Михайло Малошенко. На всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби в Миргороді у ваговій категорії до 85 кг хлопець здобув перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили залу із греко-римської боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі