середа, 19 грудня 2007 16:21

Вхід на "Блакитний вогник" у Полтаві коштує 500 гривень

31 грудня в полтавському міському Будинку культури  організовують "Блакитний вогник". Новий рік із представниками влади та місцевими посадовцями може відсвяткувати кожен бажаючий.

Заступник міського голови Лариса Семеняга, 50 років, розповідає, що новорічні святкування в форматі "вогника" проводили в 2000–2001 роках. Традицію вирішили відродити.

— Маємо нове добудоване приміщення Будинку культури. У залі встановили 5-метрову штучну ялинку, — каже Лариса Борисівна.

На "вогник" зголосилися майже 100 полтавців. Замовлення приймають у міському Будинку культури за телефоном 56 37 76.

— Якщо бажання святкувати виявлять понад 150 осіб, накриємо додаткові столи, — говорить заступник міського голови. — Оголошення в газеті про захід не давали. Побоялися великої кількості бажаючих.

Столи накриватимуть на чотири персони. Для бажаючих усамітнитися передбачені столики на двох. Частуватиме гостей один із дорогих ресторанів міста "Каштанова алея". Святкову програму готують кращі творчі колективи Полтави. У ціну квитка входять святковий банкет та розваги.

— Якщо міський голова Андрій Матковський виявить бажання прийти на святкування з родиною, будемо раді, — каже Семеняга.

Раніше мер говорив, що святкуватиме Новий рік саме у міському Будинку культури.

На "Блакитному вогнику" влаштують розіграш призів, співатимуть караоке. Опівночі спалахне святковий феєрверк.

Зараз ви читаєте новину «Вхід на "Блакитний вогник" у Полтаві коштує 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі