пʼятниця, 15 серпня 2008 15:18

Ветлікареві купили машину

Для дільничної ветеринарної лікарні села Мала Перещепина Новосанжарського району обласне управління ветмедицини придбало автомобіль "жигулі". До цього місцевий ветлікар Іван Олефір 18 років їздив на старому УАЗі. Автівку купили після того, як у райцентрі в травні побував начальник обласного управління ветмедицини Сергій Аранчій.

Iван Олефiр завiдує Малоперещепинською дiльничною лікарнею ветеринарної медицини. За нею закрiплено три сiльські ради — Малоперещепинська, Пологiвська та Писарiвська. Коли не стало ферм, Олефір почав обслуговувати домашні господарства.

— Біда була без машини, — каже ветлікар. — Їздив УАЗом, який латаний-перелатаний. Йому тридцять років. Їдеш на виклик і не знаєш, чи на машині, чи своїм ходом доведеться назад повертатися.

Сiльський голова Любов Поставна, директор агрофiрми Микола Харченко iз сусiднього села Богданiвка вже звернулися до Олефiра, щоб обслуговував i їхніх жителів.

Зараз ви читаєте новину «Ветлікареві купили машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі