пʼятниця, 19 вересня 2008 18:38

Велосипедисти травмувалися через "лежачих поліцейських"

Два тижні тому в місті Кобеляки на вул. Шевченка встановили чотири "лежачі поліцейські". Їх виготовили з асфальту. Через зависокі смуги не змогли переїхати велосипедисти. Чоловік та жінка перечепилися й упали. Із травмами головного мозку їх доправили до лікарні.

— Добиралася ввечері на велосипеді додому, — розповідає 45-річна Ніна Віденко. — Фонарі вуличні горіли, та я все одно "поліцейського" не побачила. Як впала, не помню, сознаніє потіряла. Відкрила очі, бачу — люди біля мене.

Лікарі діагностували в жінки струс головного мозку, забої. Із таким діагнозом за два дні після пригоди до травматологічного відділення привезли 56-річного Михайла Проценка.

— Я виню тільки себе, — говорить чоловік. — Бачив "поліцая". Думаю, перестрибну. Ну й стрибнув. Знепритомнів, зчесав руки й ліцо. І себе наказав, і молодьожі поганий приклад показав. Нєльзя ж таким самоувєрєним буть.

Водії скаржаться, що через "лежачих поліцейських" кожен другий пошкоджує автівку. Нині місцеві обминають вул. Шевченка. Об"їжджають вул. Калініна та Жовтневою.

Після двох нещасних випадків Кобеляцька міська рада витратила 1,5 тис. грн на знаки, які попереджають про штучне обмеження руху. Планують пофарбувати чотири смуги в яскраво-жовтий колір.

Зараз ви читаєте новину «Велосипедисти травмувалися через "лежачих поліцейських"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі