четвер, 11 вересня 2008 19:06

Василя П"ятуху збила машина

У суботу Василя П"ятуху, 59 років, із села Морозівщина Великобагачанського району співмешканка знайшла мертвим на власному подвір"ї.

— Коли ми реєстрували смерть, то записали, що помер від травматичного шоку, — каже Сергій Пилипенко, голова Білоцерківської сільської ради, до якої належить Морозівщина. — У попередньому висновку судмедекспертизи записано, що переломи кісток тазу отримані від колеса невстановленого автомобіля, яким було вчинено наїзд на загиблого. Співмешканка його була п"яна. Розказує чотири версії. То вона була вдома, коли це сталося. То її не було, кудись ходила. То молоковоз проїжджав, то самосвал. Кажуть, що вона його ще ввечері знайшла біля двору. Затягла у двір і завалилася спати. А вранці вже з"ясувалося, що Василь мертвий.

Про співмешканку сільський голова нічого не знає:

— У нас не зареєстрована. Він її з траси Київ–Харків підібрав.

Василь П"ятуха 10 років ніде не працював, перебував на обліку в районній службі зайнятості.

— Колись ще в колгоспі працював на різних роботах, — каже Пилипенко. — Сім"ї в нього немає. Тільки брат і племінник. Сам він теж випивав.


Працівники міліції просять очевидців події повідомляти інформацію за телефоном довіри 8 (0532) 51 57 77 або 02.

Зараз ви читаєте новину «Василя П"ятуху збила машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі