середа, 16 квітня 2008 18:22

Василь Цимбал відсвяткував золоте весілля

12 квітня в селі Старий Іржавець Оржицького району Полтавської області помер 70-річний Василь Цимбал. Чоловік мав хворе серце.

— У вересні минулого року вони з дружиною Вірою Федосіївною справляли золоте весілля, — розповідає секретар Староіржавецької сільської ради Лариса Тригуб. — П"ятдесят років жили душа в душу.

Василь Семенович народився 1 липня 1937 року у селі Старий Іржавець. Вищої освіти не мав. Після армії працював у селі на різних роботах. Потім влаштувався бригадиром у колгоспі.

— Вже на пенсії став головою Ради ветеранів праці району, — говорить Лариса Костянтинівна. — Пенсіонери до нього зверталися за різних потреб. Кому город обробити, кому перекрити хату. Відстоював їхні права й в селі, й перед районним начальством. Завжди був товариською людиною. В колективі його поважали.

У Цимбала залишилася дружина, троє дітей, шестеро внуків та троє правнуків.

— Дочка Ольга живе на одній вулиці з батьками. Вона за ними й доглядала. Син Володимир живе і працює в Києві, Олександр — у Полтаві, — каже секретар сільради.

Василь Цимбал жив у хаті поблизу ставка. Мав вулики, садок.

Зараз ви читаєте новину «Василь Цимбал відсвяткував золоте весілля ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі