четвер, 18 жовтня 2007 07:05

Варвара Воробйова на Полтавщину переїхала з Росії

2 жовтня 83-річну Варвару Воробйову поховали на кладовищі на Алеї слави в селі Степне Полтавського району поблизу могили чоловіка, інваліда війни.

— Така інтелігентна бабуся була. Приходила до доньки Тетяни на роботу. Пригощала всіх смачними пирогами, — згадує медсестра Степненської амбулаторії Ірина Рєзнік, 53 роки.

Віра Воробйова з чоловіком Олексієм у 2000 році переїхали із села Ширкове Курської області на Полтавщину до доньки Тетяни Жукової. Донька працює головним лікарем амбулаторії. Живе в Степному 30 років. Має двох дорослих синів Максима та Євгена.

— Тетяна Олексіївна віддала батькам свою трикімнатну квартиру. Сама переїхала в будинок, — розповідає секретар Степненської сільради Яна Касіч, 26 років. — Варвара Юхимівна була дружелюбна. Любила з сусідами порозмовляти. У жовтні минулого року тяжко пережила смерть чоловіка Олексія.

Воробйова не хворіла. Тільки скаржилася на підвищений тиск.  Щоб не сидіти без діла, завела неподалік багатоповерхівки в невеличкому сарайчику курей.

1 жовтня по обіді Варварі Юхимівні стало погано. Лікарі приїхали вчасно. Зробили жінці укол, але врятувати не змогли.

Зараз ви читаєте новину «Варвара Воробйова на Полтавщину переїхала з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі