Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2007 07:08

Ван Чуй Цин облився бензином і спалив себе

3 листопада житель села Лазірки Оржицького району на Полтавщині 68-річний Ван Чуй Цин посварився зі співмешканкою Катериною Корсун, 65 років. Потому пішов до хати, облився бензином і запалив себе.

— Вийшов палаючий із хати й сів на лавку, — розповідає Світлана Наталенко з обласного МНС. — Збіглися сусіди й почали його гасити. На допомогу приїхали працівники місцевої пожежно-охоронної частини. Потім чоловіка відвезли до лікарні, але врятувати не змогли. Він сильно обпікся, місцями мав обвуглення тіла.

Ван Чуй Цин отримав опіки четвертого ступеня, обгорів на 70%.

— Він постійно пив і просив у дружини грошей на горілку. На цей раз вона відмовила, от він і підпалився, — каже начальник Оржицького райвідділу МНС Олексій Чугуєвець, 28 років.

До села чоловік приїхав із Катериною Корсун 21 рік тому з Лубенського району. Відомо, що раніше жили на Луганщині. Жінка працювала викладачкою у ПТУ в Лазірках, нині на пенсії. Ван Чуй Цин був охоронцем на підприємстві "Лазірки". Пара не розписана. Їхній дорослий син Тимур живе окремо від батьків.

Зараз ви читаєте новину «Ван Чуй Цин облився бензином і спалив себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути