вівторок, 26 лютого 2008 17:29

Валерій Шапран упав із драбини

— Він був принциповим і вимогливим у роботі до себе, й до інших. Було дощ чи двадцять градусів морозу, сяде на велосипеда — і гайда на перевірки по всьому місту, — розповідає про покійного колегу Валерія Шапрана з міста Гребінки лікар-лаборант районної санітарно-епідеміологічної станції Надія Гейко, 53 роки.

Валерій Іванович помер 16 лютого в 60 років у лікарні від травми голови. Він був інвалідом із дитинства. Замість правої ноги мав протез.

Шапран понад 25 років пропрацював лікарем із комунальної гігієни в районній санстанції. Раніше викладав санітарію в технікумі. Торік померла його мати. Відтоді чоловік мешкав сам.

— Здається, він жив на роботі. Був прискіпливим до кожного аналізу води, слідкував, щоб усе відповідало нормам. Його навіть на пенсії запрошували попрацювати, та вже здоров"я не було, — продовжує Гейко. — Дуже любив читати. У нього вдома була велика бібліотека. Вона його і вбила. Видно, тягнувся за якоюсь книжкою на драбині та впав. Міліціонери його знайшли біля ліжка. "Швидка" забрала, та вже було пізно.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Шапран упав із драбини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі