вівторок, 13 травня 2008 19:11

Валентин Голодний помер від хвороби серця

8 травня в селі Наталенки Семенівського району поховали колишнього "афганця" Валентина Голодного. Чоловік помер на 43-му році життя від хвороби серця. На похорони приїхали й друзі-"афганці".

— Валентин був інвалідом першої групи, — розповідає Лідія Гирява з райради. — Останні роки хворів. Була задишка, набряки, серце підводило. Потрібна була складна операція. Обласна рада виділила необхідну суму, люди збирали гроші по селу. А Валентин знайшов чоловіка, якому зробили подібну операцію. Той сказав, що після неї здоров"я не покращилось. Вирішив не робити дорогу операцію, а жити, скільки Бог дасть.

Валентин Голодний народився 1965 року. Після школи його призвали на строкову службу. Потрапив у Афганістан. Служив у автомобільному батальйоні.

По поверненню працював на комбайні у місцевому відділенні підприємства "Сільгоспхімія". Потім — водієм вантажівки.

Дружина Наталя працює швачкою в господарстві "Оболонь". Подружжя побудувало власний будинок, виростили сина Олександра. Після армії він служить у Полтаві за контрактом.

— Син характером схожий на батька: такий же серйозний, відповідальний, порядний, небагатослівний, — розповідає друг дитинства покійного Сергій Литвиненко.

— Доки був здоровий, Валентина Голодного запрошували в школу на День захисника Вітчизни. Умів гарно розказувати про війну в Афганістані. Без вихваляння. Він там був, але з його вуст це не звучало як подвиг, — каже Лідія Гирява.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Голодний помер від хвороби серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі