середа, 12 березня 2008 18:12

Валентин Андрущенко довго хворів на рак печінки

8 березня в Миргороді у віці 49 років помер депутат Полтавської обласної ради, голова правління акціонерного товариства "Миргородський елеватор", член партії "Всеукраїнське об"єднання "Батьківщина" Валентин Андрущенко.

— Він довго хворів на рак печінки, — розповідає заступник голови правління Миргородського елеватора Степан Малорід. — Лікувався навіть в Ізраїлі. Майже до останнього ходив на роботу на завод.

Валентин Андрущенко народився 14 січня 1959 року в селі Річиця Тучинського району Рівненської області. Навчався в Одеському політехнічному інституті за спеціальністю "Автоматизація і комплексна механізація хіміко-технологічних процесів". Працював на Миргородському комбінаті хлібопродуктів N1 інженером з автоматизації. 2002 року його обрали головою правління "Миргородського комбінату хлібопродуктів N2".

— А чотири роки тому обрали головою правління Миргородського елеватора, — говорить Степан Дмитрович.

У Валентина Івановича залишилася дружина Алла Іванівна та дві доньки — Вікторія та Маргарита. Обидві навчаються в університетах у Києві.

— Валентин Іванович був відмінним мисливцем, — каже Малорід. — Ходив на пушнину, пернатих, кабанів.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Андрущенко довго хворів на рак печінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі