понеділок, 17 грудня 2007 18:37

В Полтаві відбудеться гала-концерт конкурсу "Естрадна веселка"

Цієї неділі о 14.00 в театрі імені Миколи Гоголя в Полтаві відбудеться заключний гала-концерт обласного телешоу дитячої пісні і танцю "Естрадна веселка". Учасникам, які посіли перше і друге місця, вручать статуетки конкурсу й DVD-програвачі, третє — аудіомагнітофони.

"Естрадна веселка" вже 12 років поспіль проходить на сцені районного Будинку культури в Пирятині.

Цьогорічний фінал відбувся тиждень тому. Перші місця в номінації вокалістів посіли 11-річна Марина Петрик із Лубен і 10-річна Віталіна Мусієнко з Котельви. У старшій групі перше місце розділили Валерія Кібенко з Ромодану Миргородського району й Олександр Мамон із Котельви. А котелевський ансамбль "Мрія" став першим у номінації "Вокал — малі форми". У хореографії переміг ансамбль "Променад" із Миргорода.

— У фіналі змагалися 33 учасники. Діти, які не виграли, отримали дипломи, аудіомагнітофони й набори подарунків із олівців, ручок та іграшок. Ансамблям вручили солодощі, — каже начальник відділу культури і туризму Пирятинської райдержадміністрації Володимир Прокопенко, 40 років. Він ведучий і організатор "Естрадної веселки". Започаткував конкурс 1995 року. Тоді захід мав районний статус і називався "Зірки надії". За рік отримав нинішню назву. 2001-го конкурс став обласним. В "Естрадній веселці" щороку беруть участь понад 300 дітей від 6 до 17 років.

Зараз ви читаєте новину «В Полтаві відбудеться гала-концерт конкурсу "Естрадна веселка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі