вівторок, 12 лютого 2008 18:31

В Оржиці не можуть розвалити Будинок культури

У райцентрі Оржиця по вул. Радянській, 1 розвалюється недобудований Будинок культури. Понад десять років тому за державні кошти звели три поверхи. Будівництво припинили через нестачу грошей.

— Хочемо зняти два верхні поверхи, —розповідає заступник голови Оржицької райдержадміністрації Микола Голуб, 58 років. — На першому — провести експертизу на придатність і збудувати дитячу спортивну школу. Та спершу треба передати приміщення з Фонду державного майна до комунальної власності району.

Спортивної школи в Оржиці немає. Нині діти займаються у спортзалі загальноосвітньої школи.

Добудовувати Будинок культури неможливо, бо з часом стіни потріскалися.

— Усе, що можна було, люди порозбирали. Залишилися несучі стіни, — веде далі Голуб. — Не раз зверталися до Фонду держмайна і в управління капітального будівництва області. Питання ніби вирішується, та нічого конкретного нам не обіцяють.

— Будинок потрібно розбирати, бо в небезпеці може опинитися здоров"я дітей. Вони інколи там лазять, — зауважує голова райдержадміністрації Микола Чепа.

Нині всі заходи проводять у приміщенні районного Будинку культури, що звели в 1950-х.

Зараз ви читаєте новину «В Оржиці не можуть розвалити Будинок культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі