вівторок, 07 жовтня 2008 18:32

В Олени Боровко вкрали кота

— 30 вересня у нас зник кіт Рижик. Ми до нього звикли. Був як член нашої сім"ї. Його вкрали і кудись вивезли, — розповідає 14-річна Олена Боровко з міста Миргород.

Дівчина живе на п"ятому поверсі багатоквартирного будинку у військовому містечку. Розповідає, що Рижик раніше мав інших господарів. Жив у сусідньому під"їзді. Та п"ять років тому його викинули на вулицю. Боровки його забрали.

Останнім часом на кота почали скаржитися сусіди з квартири поряд. Говорили, що Рижик постійно гадить біля їхніх дверей.

Дівчина запевняє: це робить сіамський кіт із квартири на третьому поверсі. Олена припускає, що її Рижика вкрали сусіди й кудись вивезли.

— Рижик — гарний кіт. Але дуже любить гадити під квартирами. На нього багато хто скаржився. Я сиплю червоний перець на сходовій площадці. Тоді кіт іде або на поверх вище або на поверх-два вниз і шкодить там. Коли забуду посипати перцем, то гадить під нашими дверима, — розповідає 72-річна Зоя Шевченко. — Набридло прибирати після кота на площадці. До зникнення Рижика наша сім"я не причетна.

У під"їзді 27 квартир. У шести тримають котів.

Зараз ви читаєте новину «В Олени Боровко вкрали кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі