пʼятниця, 17 серпня 2007 07:15

В еротичному салоні вібратори — найпопулярніший товар

— Для мене це не бізнес, а справа для душі, — каже 40-річний Віталій Максимишин, власник еротичного салону, який відкрився в полтавському магазині зброї на вул. Чапаєва. Тут продають вібратори, штучні вагіни, гумових жінок, різноманітні насадки.

Бізнес Віталій розпочав 1995 року. Побачив у Києві секс-шоп і вирішив створити такий у Полтаві. Спочатку це були дві полиці у власному господарчому магазині.

Найбільш ходовий товар — вібратори. Найдешевший коштує 30 грн, найдорожчий — 250. Ціни залежать від матеріалу. Штучні вагіни продають за ціною 150–200 грн. Гумова лялька коштує від 150 до 250 грн.

— Є й за тисячу, але в нас таких дорогих не беруть, — каже Віталій.

У магазині обслуговують тільки повнолітніх. Великі продажі — перед святами. Часто купують еротичні іграшки в подарунок. Основні покупці — люди середнього статку. Багато літніх чоловіків беруть вібратори для дружин. Частими покупцями є жінки.

— Якось сімдесятирічна бабуся придбала вібратор. Деякі жінки соромляться купувати. А є такі продвинуті, що кожен вібратор перемацають, — жартує Максимишин.

Зараз ви читаєте новину «В еротичному салоні вібратори — найпопулярніший товар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі