пʼятниця, 21 вересня 2007 07:06

В аварії загинули шестеро людей

— Автомобіль "Альфа-Ромео" виїхав на зустрічну й врізався лоб у лоб із "жигулями". Водія іномарки 18-річну Лесю Литвак переламало прямо за кермом. У неї не знайшли водійських прав. Підозрюють, що вона взагалі не мала навиків керування авто, — розповідає про аварію біля селища Опішня Зіньківського району начальник Центру зв"язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

У суботу 15 вересня в одній машині з Лесею Литвак їхали її 21-річна сестра Вікторія Писарева, 17-річна подруга Ганна Хохлачова, 21-річний Віктор Калюх і власник машини — Анатолій Різник, 25 років. У "жигулях" були житель села Великі Будища Диканського району 57-річний Сергій Коваленко та його дружина Галина, 53 роки. Вижив тільки Віктор Калюх. Його з переломом таза та ніг і численними забоями відвезли до Зіньківської районної лікарні.

— Усі загинули, тому важко зараз дізнатися, хто куди їхав, — пояснює Сулаєв. — Швидше за все, власник авто Різник дав Литвак покерувати машиною.

Леся, Ганна і Вікторія жили в одному будинку на вул. Полюсній у Полтаві. Мати Лесі та Ганни не знає, чому доньки опинилися в тій машині.

Власник автомобіля Анатолій Різник родом із села Покровське Зіньківського району. Працював помічником дільничного в Опішні. Жив із батьками-пенсіонерами, був єдиним сином у родині. Віктор Калюх живе й працює в Опішні водієм підприємства "Гадячсир".

У загиблого подружжя Коваленків залишилися дві дорослі доньки.

Обставини та причини аварії з"ясовують.

Зараз ви читаєте новину «В аварії загинули шестеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі