пʼятниця, 03 серпня 2007 07:00

Юрій Бобошко перекинувся на мотоциклі

Майстер газової служби з села Яреськи Шишацького району 36-річний Юрій Бобошко ввечері 30 липня збив перехожого. Коли гальмував, перекинувся мотоцикл. Чоловік ударився головою. Пішохід вижив, а водій загинув.

— Торік вантажівка збила двох дівчаток, — розповідає односельчанка Бобошка Людмила Куценко, 51 рік. — На тому місці фігура Божої Матері стоїть.

Юрієвим батькам Іванові та Зінаїді по 70. Чоловік їх доглядав. Власної родини не мав. 5 років тому розлучився з дружиною Нелею. Їхньому синові Ігорю 12.

— Юра батьком був ісключітєльним, — переконує Куценко. — Син постійно в нього був. Дружина вдруге вийшла заміж. Народила хлопчика. Юра після розлучення ні з ким не одружувався і навіть не жив. Плаче за ним усе село. Такий привітний, з обличчя гарний. Поганого слова від нього не почуєш. Усе про батьків турбувався.

Юрій мав кімнату в малосімейці поруч із батьківською хатою. Їздив на авто й мотоциклом.

— Хоча життя не склалося, духом не падав. Любив рибалити. Порався по господарству. Золота дитина, — голосить односельчанка.

Син Юрія приїхав на похорон батька з літнього табору.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Бобошко перекинувся на мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі