пʼятниця, 18 липня 2008 18:36

Юні натуралісти їздили до Києва за власні кошти

У понеділок 36 юннатів із десяти районів та чотирьох міст області повернулися зі зльоту переможців та призерів всеукраїнських конкурсів природоохоронного спрямування. У столиці діти були понад тиждень.

Школярі та вихованці позашкільних закладів попередньо брали участь у конкурсах "Ліси для нащадків", "Парад квітів біля школи", "Парки — легені міст і сіл", "Юний селекціонер", "Галерея кімнатних рослин".

Михайло Богдан із Полтавської школи N2 їздив до Києва як переможець змагань "Джміль і бджілка". Ольга Повзун зі школи N12 Кременчука — за перемогу в конкурсі "Національні традиції в дитячій творчості". Олег Бендрик із Артемівської середньої школи Чутівського району переміг у конкурсі "Птах року". Аліна Довгаль із Котелевської середньої школи N2 стала першою в "Юннатівському зеленбуді".

Із Миргорода у Києві побували 8 чоловік. Це члени екологічної агітбригади "Джерело". Школярів нагородили за перемогу в обласному конкурсі агітбригад.

У столиці дітей водили до Києво-Печерської лаври, Ботанічного саду, зоопарку, планетарію, музеїв історії України та природи, театрів юного глядача та Івана Франка. На конкурсі працювали творчі лабораторії та круглі столи. Юннати обмінювалися досвідом.

На зліт школярі їздили за власні кошти. На квитки витратили по 80 грн.

Зараз ви читаєте новину «Юні натуралісти їздили до Києва за власні кошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі