середа, 20 лютого 2008 18:24

Юлію Юрченко покусав домашній кіт, хворий на сказ

У Миргородській райлікарні від укусів лікується студентка Хомутецького ветзоотехнікуму 20-річна Юлія Юрченко. Вона 2 лютого хотіла винести кота з хати, нахилилася, коли той вчепився їй у руку.

— Почав кусати і дряпати. Юля його ледь відірвала, злякалася дуже, — розповідає мама дівчини Галина Юрченко, 39 років. — Після того ми його не могли знайти. На другий день він накинувся і подряпав мене за ногу.

Дорослий кіт прибився до родини півроку тому. Його назвали Томом.

— На руках носили, гарний такий кіт був. Пухнастий, чорний із білим. Завжди спокійний і нікого не дряпав, — зауважує Галина.

До понеділка, 4 лютого, рука в Юлі розпухла. У дільничній лікарні їй приписали дезінфікувальні засоби. Кота порадили перевірити на сказ. Через день глава родини застрелив кота з мисливської рушниці, бо спіймати його не могли. Тварину направили на експертизу до Полтави.

— Через тиждень підтвердили, що кіт хворів на сказ, — зітхає жінка. — Юля тепер у лікарні, а вся наша родина періодично їздить на ін"єкції до Миргорода.

Юлія живе в селі Хомутець Миргородського району. Її мати Галина Миколаївна працює продавчинею. Батько Віктор Михайлович — слюсар сільгосппідприємства. Двоє 15-річних братів-близнюків навчаються у школі.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Юрченко покусав домашній кіт, хворий на сказ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі