Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 18:34

"Учителям року" вручили по тисячі гривень

21 лютого в обласному Центрі естетичного виховання учнівської молоді грамотами, книжками та преміями в 1 тис. грн нагородили найкращих педагогів. Вони стали переможцями обласного етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року".

— Ми відібрали по п"ять найкращих учителів біології, зарубіжної літератури, фізкультури, історії, а також початкових класів, — розповідає методист Інституту післядипломної освіти Зоя Канівець.

У конкурсі взяли участь 88 педагогів області. Журі розглядало їхні розробки уроків, використання інноваційних засобів навчання.

— У полтавських школах вони показували засоби роботи над конкретною темою, — веде далі Канівець. — У ролі учнів були вчителі — вчилися досвіду колег. А на відкритому уроці — студенти Полтавського педагогічного університету. Бо школи саме закрили на карантин через епідемію грипу.

Учителі початкових класів для проведення уроку "Рідний край на території України" їздили до школи в селище Артемівка Чутівського району. Переможницею стала 34-річна Ольга Хвостенко з Полтави.

— У неї на уроці не позіхав ніхто. Працювало навіть журі — ми заповнювали путівники географічних даних Полтавщини: площа, рельєф, водойми, — каже член журі Марина Крилевець, 38 років. — Уперше цього року ми включили в конкурс педагогічну клятву та самопрезентацію вчителів. Ольга Вікторівна танцювала зі своїм сином "Весняний козачок". На її уроці діти і мультик дивилися, і під музику із закритими очима уявляли мальовничі куточки краю, і з м"ячем грали в тварин і рослини.

Зараз ви читаєте новину «"Учителям року" вручили по тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути