вівторок, 26 лютого 2008 17:32

Учитель розбив носа вихованцеві інтернату

До Кременчуцької міліції 19 лютого поскаржився водій приватного підприємства Олександр Анатолійович, 36 років. Його 13-річного сина Євгена вдарив учитель. Хлопець навчається в 7 класі Кременчуцької спецшколи-інтернату для сиріт, напівсиріт та звичайних дітей.

68-річний учитель праці Юрій Іванович на очах в учнів вдарив Євгена своєю головою об його голову. У хлопця розбитий ніс. Педагог у всьому зізнався. Матеріали направлені до прокуратури, — розповідає Юрій Сулаєв із обласної міліції.

За словами учителя, він вигнав Євгена з класу за погану поведінку. Біля дверей підлітка побачила завуч школи й завела на урок.

— Юрій Іванович хотів поставити хлопця в куток і не витримав, — додає Сулаєв. — Дитина три дні лежала в лікарні.

Педагогові загрожує штраф до 850 грн або до 200 год. громадських робіт, або рік виправних. З інтернату його звільнили.

— Учитель — спокійна людина. Він же не бив хлопця. Хотів його виштовхнути з класу, а двері виявилися закритими. Ось той і вдарився носом, — зауважує працівниця інтернату, яка не бажає називатися. — А Євген у нас числиться як правопорушник. Його батьків не раз викликали до школи. І документи до міліції на нього подані.

Зараз ви читаєте новину «Учитель розбив носа вихованцеві інтернату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі