пʼятниця, 10 серпня 2007 07:09

У Вишняках продадуть 25 тисяч квитків

У селі Вишняки Хорольського району з 20 по 26 серпня пройде  чемпіонат Європи з мотоболу — футболу на мотоциклах. Право провести ці змагання Полтавщина виграла на міжнародному конкурсі.

Стадіон у Вишняках ремонтують уже третій місяць. Він розрахований на 3,5 тис. місць. Тут є освітлення, радіозв"язок, туалети й душові.

У Вишняки приїдуть сім збірних — України, Росії, Франції, Німеччини, Білорусі, Голландії, Литви.

— В українській збірній будуть гравці з команд "Союз-3" та "Антрацит" із Донецької області, — каже тренер місцевої команди "Нива-Вишняки" Анатолій Кириченко, 57 років. — З "Нива-Вишняки" у збірну мають шанси потрапити Микола Вовк та воротар Ігор Демінський. Мотоцикли для них будемо брати в донецьких спортсменів. Нашим уже по двадцять років. Грати з ними можна, але виграти неможливо.

Організатори планують продати 25 тис. квитків по 10 грн. Один квиток дає право провести на стадіоні день і подивитися чотири матчі. За виручені гроші хочуть придбати нові мотоцикли для команди "Нива-Вишняки".

Найсильнішим в історії українського мотоболу клубом вважають полтавський "Вимпел". 1973-го він став чемпіоном СРСР, шість разів завойовував Кубок України.

Зараз ви читаєте новину «У Вишняках продадуть 25 тисяч квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі