пʼятниця, 15 лютого 2008 15:55

У Віктора Перлика перед поминальним обідом не витримало серце

— У нас зі стін шматки глини відпадали і стеля сипалася. А як він прийшов в інтернат, кругом поробили євроремонт. І діти ходять гарно вдягнені й нагодовані. Він добрим був і мудрим, — каже про покійного директора Вовчанської школи-інтернату Карлівського району 46-річного Віктора Перлика його колега Олександр Роговий, 55 років.

Перлик помер 5 лютого від інфаркту.

— У колишньої директорки напередодні син із невісткою розбилися на машині. Він поміг і похорон організувати, і поминки справити. Зібрав нас і наче попрощався. Казав: "Давайте жити мирно й цінувати життя". У самого душа, видно, розривалася, — згадує бухгалтер інтернату Тетяна Данець, 47 років. — А перед поминальним обідом вийшов із машини, схопився за серце, захарчав і впав.

Віктор Перлик 4 роки був директором інтернату. Доти — Варварівської школи. Його дружина Лариса там працює учителем математики. Син Роман із сім"єю живе в Полтаві. Онукові Дмитру 2,5 року.

Зараз ви читаєте новину «У Віктора Перлика перед поминальним обідом не витримало серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі