вівторок, 13 листопада 2007 07:13

У телятнику згорів охоронець

У ніч на 8 листопада в сараї для телят агрофірми "Маяк", що у Великій Рублівці Котелевського р-ну, згорів 58-річний сторож Петро Чулков. 80 телят встигли врятувати.

— Зайнялася криша й згоріла битовка, а в ній і ночний сторож, — розповідає голова правління підприємства Тетяна Корост, 53 роки. — Перед цим о шостій вечора він прийшов на роботу й закрив сарай. А опівночі з сусіднього сараю побачили вогонь. Ще не встановили причин. Може, йому погано стало, міг упасти. Він дуже курив.

Агрофірма за власні кошти відвезла тіло на судово-медичну експертизу в Зіньків і замовила труну.

— Якщо в чомусь винні, понесемо покарання. Та ми не можемо за кожним працівником слідкувати. Ніде в законодавстві не прописано відповідальності за порушення працівника. А в нас на роботу нікого брати — всі в міста тікають. Ці охоронці часто випивають, — зітхає Корост.

Петро Чулков жив у Микілці на Котелевщині з на рік старшою дружиною Валентиною Миколаївною, 21-річним сином Євгеном та невісткою.

Зараз ви читаєте новину «У телятнику згорів охоронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі