четвер, 25 грудня 2008 16:35

У студії "Едем" створюють ексклюзивні образи

У студії "Едем" створюють ексклюзивні образи

"Це мистецтво нового покоління. Нині стає дуже модно з"являтися на якійсь вечірці з незвичайним малюнком на обличчі та тілі", — каже директор студії дизайну нігтів "Едем" у Полтаві Наталія Бутенко, 31 рік. Понад півроку майстри студії створюють ексклюзивні образи людей для різних подій.

Художники-візажисти "Едему" працюють у стилях боді-арт та аквагрим — розпис тіла й обличчя відповідно до образів. Створюють своєрідні костюми із фарб.

— Ми можемо повністю сформувати образ — від нарощування нігтів, вій, волосся до візажа й костюма. Пропонуємо оригінальні ідеї, які будуть актуальні і в повсякденні, і в свята, — розповідає Наталія. — Дуже часто батьки запрошують наших майстрів на день народження своєї дитини. І просять розмалювати не тільки іменинника, а й усіх маленьких гостей. Тоді діти перетворюються в метеликів, котів, тигрів, фей і принцес, піратів, клоунів, кажанів. Вони сприймають усе це як веселу гру — із величезним захопленням, їхні очка іскряться радістю. І кращого свята не придумаєш. Бо втілюються в життя їхні мрії та фантазії.

Фахівців студії запрошують на карнавали, домашні свята, корпоративні вечірки, відкриття фірм.

— Нещодавно ми створювали образи дам ХІХ століття для студентського балу. Справжніми були лише сукні. Ми нарощували вії, робили візаж і навіть малювали перчатки на руках жінок. Гості балу довго не могли повірити, що вони не справжні, все хотіли зняти, — продовжує Бутенко. — А на відкритті одного із туристичних агентств у торгово-розважальному центрі "Конкорд" гостей зустрічали дівчата-тропіканки шоколадно-золотистого кольору із намальованими квітами на плечах. А модельєр Світлана Аскерова, з якою ми постійно співпрацюємо, спеціально для них розробила одяг. Усі були просто в захваті. На полтавських моделей іноді "одягаємо" намальовані прикраси на вуха та шию. Виходить оригінально, нарядно і набагато дешевше, ніж купити самі коштовності.

Для аквагриму фахівці "Едему" використовують фарби та грим на водній і жирній основі відомих виробників. Фарби не викликають алергії, легко змиваються і безпечні для будь-якого типу шкіри.

Крім того, "Едем" пропонує нарощування натурального волосся, парафінотерапію, класичний, європейський, апаратний і SPA-манікюр, моделювання нігтів акрилом і гелем, ліплення на натуральних і штучних нігтях, акваріум, френч.

— Зараз дуже популярний акваріум. Це малюнок всередині нігтя. На вигляд здається, що декоративні прикраси та розписи знаходяться під водою, — веде далі Наталія. — Жінкам, які надають перевагу класичному та стриманому стилю, пропонуємо френч. Це манікюр, подібний до французького. Замість фарб у ньому застосовується білий акрил. Зверху ніготь покривається гелем чи прозорим акрилом. Такий манікюр ідеально рівний і гладкий. А нігті виглядають більш ефектно та натурально.

В "Едемі" не тільки роблять професійний макіяж, а й за додаткову плату можуть навчити жінку, як їй самій у домашніх умовах створити собі неповторний образ. Така консультація коштує 180 грн.

— Наші візажисти розповідають клієнткам, яка косметика більше підходить для їхнього обличчя, які відтінки поєднуються із його рисами, підбирають найкращі варіанти. Усі рекомендації жінки записують, щоб спробувати відтворити вдома, — каже Наталія. — Потім на одну половину обличчя жінки фахівці наносять косметику фірми "Мері кей". А із другою половиною за підказками візажиста вона працює вже сама.

Пропонуємо найкращі ціни в Полтаві

Нарощування нігтів коштує від 140 грн, френч і акваріум — від 180, нарощування вій — від 150 грн, волосся — від 1300. Послуги із боді-арту й аквагриму — від 50 грн. За годину роботи при створенні різних образів художник "Едему" бере 300 грн незалежно від кількості об"єктів для розпису.

— Ми пропонуємо найкращі ціни в Полтаві. Прагнемо додавати фарб і яскравих вражень кожному святу, — усміхається Наталія. — Наша студія постійно розвивається, планує брати участь у різних конкурсах розпису та нігтьової естетики, розміщує свої ексклюзивні роботи та статті в спеціалізованих журналах.


Наша адреса: м. Полтава, вул. Фрунзе, 57.

Тел.: 61 09 87, 69 33 28, 61 38 69, 8 (050) 63 72 644

Зараз ви читаєте новину «У студії "Едем" створюють ексклюзивні образи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі