четвер, 19 серпня 2010 19:36

У Розсошенцях зроблять додаткову зупинку

Між зупинками громадського транспорту "Геофізика" та кінцевою в селі Розсошенці під Полтавою планують зробити ще одну — на перехресті вул. Фрунзе та Леніна. Багато пасажирів маршруток просять їх там висадити, але водії не зупиняються. Бояться штрафів.

— Щоб обладнати нову зупинку, потрібно 370 тисяч гривень. Грошей зараз нема, — розповідає голова Щербанівської сільради 40-річний Валерій Петренко. — За усіма правилами безпеки, там треба зробити бордюри, розгоночну полосу, павільйон. І це все для того, аби люди могли просто вийти з транспорту й піти. Зараз нібито маршруткам знову дозволили там зупинятися, тому проблема поки що відпала.

Якщо в певному місці необхідно обладнати зупинку, то з таким проханням звертаються до обласної служби автомобільних доріг.

— За нормальної ситуації будемо вирішувати проблему, але фінансування щороку скорочується. Цього року ледь вистачає, щоби підлатати покриття, — говорить Анатолій М"ягкохліб із облавтодору.

У Розсошенцях за кінцевою зупинкою перед автозаправкою є місце, звідки люди роками виїжджають автостопом до навколишніх сіл — Мачух, Судіївки, Калашників, Шевченків, Лелюхівки та інших. Зупинки там не обладнали, і звернень до облавтодору щодо цього не було.

— Хоч би дашок якийсь зробили, — каже 45-річна Олена Кошель. — Усе життя їздимо до тітки в гості в Мачухи. У негоду нікуди сховатися.

Зараз ви читаєте новину «У Розсошенцях зроблять додаткову зупинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі