понеділок, 21 квітня 2008 16:24

У Полтаві міс коледжу стала Олександра Кальна

Автор: фото: Марина БОРИСЕНКО
  ”Міс політехнічного коледжу-2008” Олександра Кальна
”Міс політехнічного коледжу-2008” Олександра Кальна

Минулого четверга в Полтаві "Міс політехнічного коледжу-2008" стала 18-річна студентка Олександра Кальна. Їй подарували мікрохвильову піч.

— Готуватися було надзвичайно важко, — каже переможниця. — Додому приходила пізно, на парах інколи засинала. У 2006 році я стала другою віце-міс на цьому конкурсі.

— Усі вісім конкурсанток ретельно відібрані, з найкращими зовнішніми і творчими даними, — розповідає "Міс коледжу-2006", 18-річна Олександра Косенцова. Цього року вона вперше спробувала себе в ролі режисера-постановника. — До конкурсу інтенсивно готувалися півтора місяця. Але основний склад дівчат був сформований ще в листопаді минулого року. Сукні для виступу кожна з учасниць брала напрокат у салонах. Весільна кожній коштувала 75 гривень.

Під час змагань дівчата розповідали про себе, пригощали різними стравами, танцювали, співали й відповідали на запитання. Також дефілювали у вечірніх сукнях.

Першій віце-міс і "Міс Дружбі" Марині Дудик подарували фритюрницю, другій віце-міс Оксані Леоновій — блендер, решті учасницям — троянди й електрочайники.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві міс коледжу стала Олександра Кальна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі