четвер, 19 червня 2008 18:49

У Полтаві й Кременчуці відзначатимуть Олімпійський день бігу

23 червня о 10.00 біля пам"ятника Олексієві Бутовському перед стадіоном "Ворскла" на майдані Незалежності в обласному центрі відзначатимуть Олімпійський день бігу.

— Олексій Дмитрович — співзасновник Міжнародного олімпійського комітету, один з ініціаторів відродження новітніх Олімпійських ігор, — каже директор Полтавського відділення Національного олімпійського комітету Інеса Гетьман. — По всій Україні урочистості до Олімпійського дня бігу будуть проходити 21 червня. У Полтаві ми пов"язали свято з днем народження Олексія Бутовського.

У програмі — біг на дистанції від 500 до 1000 м. Учасники — дошкільнята, школярі, студенти, ветерани спорту, інваліди. Для дошкільнят дистанцію зменшать. Буде також конкурс малюнків на асфальті, присвячений олімпійській тематиці.


У Кременчуці Олімпійський день бігу відзначатимуть 20 червня. Урочистості почнуться о 10.00 на площі Незалежності. Учасники шести вікових груп будуть бігти по вул. Леніна і бульв. Пушкіна.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві й Кременчуці відзначатимуть Олімпійський день бігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі