пʼятниця, 17 серпня 2007 07:08

У Пирятині збудують нову котельню

На будівництво котельні на вул. Червоноармійській у Пирятині з державного та міського бюджету виділили 960 тис. грн. Опалюватиметься 200 квартир на території колишньої військової частини. Зводити котельню почнуть із вересня.

— Після розформування частини 2004 року будинки опалював Полтавський квартирно-експлуатаційний відділ, — говорить міський голова Пирятина Дмитро Шаповал, 53 роки. — Але цього року він відмовився постачати тепло через збитковість котельні.

До початку опалювального сезону на індивідуальне теплопостачання в Пирятині переведуть дев"ять багатоквартирних будинків на вул. Мікромістечко. На це піде ще 840 тис. грн. Раніше усі 120 квартир у будинках опалювала котельня Пирятинської нафтогазорозвідувальної експедиції глибокого буріння — підрозділу "Чернігівнафтогазгеології".

— Котельня дуже застаріла, їй уже більше тридцяти років, — каже начальник експедиції Ігор Шикеринець, 45 років. — На її модернізацію потрібні великі кошти. Для нашого підприємства це накладно.

Зараз ви читаєте новину «У Пирятині збудують нову котельню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі