середа, 18 червня 2008 15:23

У Пирятині відремонтували корпус райлікарні

Завершили ремонт лікувального корпусу Пирятинської центральної районної лікарні. Терапевтичне та приймальне відділення, рентген-кабінет та баклабораторію полагодили за кошти держбюджету. Вже за кілька днів пацієнти зможуть перебувати в оновлених палатах.

У корпусі замінили мережу водовідведення та водопостачання. У кожній палаті встановили мийку, підвели гарячу воду. Обладнали маніпуляційну та ординаторську.

— У приймальному відділені плануємо облаштувати операційну кімнату для мінімальних хірургічних втручань, палати інтенсивної терапії. Надати рентген-кабінету сучасного вигляду, — розповідає головний лікар Пирятинської райлікарні Олександр Гаркавенко.

Терапевтичному відділенню 110 років. 2004-го в ньому на 270 тис. грн із держбюджету замінили старі вікна та дах. Три роки тому частково полагодили приміщення. Цьогоріч надійшло 400 тис. грн, на які продовжуватимуть ремонт.

Зараз ви читаєте новину «У Пирятині відремонтували корпус райлікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі