понеділок, 21 листопада 2011 05:45

У маршрутці забули пилосос

— Найчастіше в автобусах та маршрутках полтавці забувають документи, пенсійні посвідчення, паспорти, — розповідає 45-річна Людмила Мурашкіна, диспетчер підприємства "Автомир".

Рік тому літня жінка забула в маршрутці 6-річного онука.

— Вийшла на Луначарського й пішла у справах, — говорить Людмила Андріївна. — Коли згадала про дитину, автобус уже поїхав. Бабуся помчалася на Фурманова. Мабуть, думала наздогнати маршрутку. Потім перелякана подзвонила до депо, приблизно описала водія. Диспетчер зв'язалася з кондуктором на тому маршруті, попросила доглянути за хлопчиком. Його заспокоїли, бо плакав. Прокатали на кінцеву зупинку, потім довезли до місця, де на малого чекала бабця.

У тролейбусах найчастіше гублять пенсійні та службові посвідчення.

— Постійно тримають ці документи напохваті, аби показати кондуктору, — розповідає Світлана, 35 років, диспетчер комунального підприємства "Полтаваелектроавтотранс". — Посвідчення випадають із кишень, сумок.

Діти забувають у транспорті спортивний одяг і взуття, рукавиці й шапки, студенти — курсові роботи.

Два роки тому в автобусі за маршрутом Розсошенці — Яківці кондуктор помітила біля сидіння пилосос. Він був старий. Припускає, хтось віз із ремонту. Залишила його в диспетчера. За три дні у депо звернувся чоловік та забрав техніку.

— Колись у машині забули сиру печінку і коробку шоколадок "Натс", — згадує 36-річна Валентина, диспетчер таксі "Мигалка". — Їхали зі святкування 8 Березня під градусом. Ми зателефонували, сказали, що знайшли продукти. Спочатку клієнти були не в тому стані, аби приїхати, потім сказали, щоб собі залишили. Печінку довелося викинути, бо зіпсувалася.  Шоколадки добре пішли до чаю. Днями забули в машині жіночі туфлі. Ми їх уже повернули.

Диспетчери таксі розказують, полтавці найчастіше гублять у машинах мобільні телефони.

Зараз ви читаєте новину «У маршрутці забули пилосос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі