четвер, 23 липня 2009 18:39

У Лідії Єкімченко вигоріла кухня

У п"ятницю о 18.00 загорілася 3-кімнатна хата 61-річної Лідії Єкімченко по вул. Радянській у Великій Багачці. жінка з дітьми та 3-річною внучкою саме пішла на пляж.

— Через 10 хвилин бійці чергового караулу пожежної частини номер 44 були на місці події, — каже старший держінспектор пожежного нагляду Віктор Бондар, 27 років. — Біля будинку зібрався чималий натовп. Прибігли на поміч.

Горіла кухня. Вогнеборці швидко загасили полум"я. Проте кімната вже вигоріла дощенту.

— Причиною займання став перехідник іноземного виробництва, ввімкнений у розетку. Через нього надходила електроенергія до мікрохвильової пічки. Сталося коротке замикання, — розповідає командир районного відділення служби цивільного захисту 32-річний Віктор Романенко. — Згоріли водонагрівальна газова колонка, пральна машина, двокамерний холодильник, увесь кухонний інвентар.

Збитки оцінили в майже 10 тис. грн. Інші кімнати хати від вогню не постраждали, проте в оселі багато речей смердить димом.

Зараз ви читаєте новину «У Лідії Єкімченко вигоріла кухня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі