середа, 28 листопада 2007 17:28

У Кременчуці проходить виставка екзотичних тварин

До 23 грудня в міському Палаці культури в Кременчуці триватиме виставка екзотичних тварин "Живий світ тропіків". Це приватна колекція Валерія Кеменова із Запоріжжя. До Кременчука екзотичних тварин він привозить удруге.

Тут можна поспостерігати за барвистими папугами, білогрудими туканами, нільським та кубинським крокодилами, шиншилами, черепахами, карликовими кроликами, королівським пітоном, парагвайською анакондою, мадагаскарським денним геконом, лемуром, зеленою ігуаною, великим герозавром, смугастим вараном, жабою-агою.

— Найбільший потік людей — у вихідні, — каже адміністратор Олександр Ємець. — Люди підгодовують тварин чим попало. Крім цукерок, які дуже шкідливі, кидають таблетки, олівці, навіть запальнички. Їм цікаво дивитися, як мавпи хватають різні предмети. У нас був випадок, коли після такого годування одна мавпочка здохла.

Із дозволу адміністратора годувати тварин можна овочами та фруктами, горіхами, але заборонено давати солоні горішки, сухарики, чіпси, поїти кока-колою.

Ціна квитка для дорослих — 20 грн, для дітей до 13 років — 10 грн. Фото та відеозйомка безплатні. Кадр із твариною на руках на фотоапарат відвідувача коштує 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці проходить виставка екзотичних тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі