четвер, 17 липня 2008 17:02

У Кораловому клубі лікують цукровий діабет

У випуску за 10 січня цього року я прочитала статтю про Ліду Кривохижо з Лубен, яка вилікувала гайморит кораловою водою. Я багато чула про цю цілющу воду. Моя тьотя з Росії вилікувалася продукцією коралового клубу від цукрового діабету, а її онучка в три місяці каже перші слова, пробує стояти й активно повзає. Ви не могли б мені дати телефон цього клубу в Полтаві?

Вікторія Прокопова, м. Лубни


Кораловий пісок "Alka Main" добувають на японському острові Токунасіма. Його добавляють у воду. Він її очищає, структурує, робить живою та лужною. У піску міститься кальцій і 69 важливих для організму мікроелементів. За складом ця речовина схожа на тканину людської кістки. Вода з кораловим кальцієм очищає нирки, печінку, нормалізує тиск і рівень цукру в крові, покращує травлення, підвищує еластичність м"язів.

Продукт продають за схемою мережевого маркетингу в представництвах Міжнародного коралового клубу по всьому світу. Телефон представництва в обласному центрі: 8 (0532) 631 122.


Алла Лиховид лікує глиною


На сторінці "Здоров"я" за 11 квітня цього року була розміщена стаття про підприємця з Великої Багачки Аллу Лиховид, яка лікує людей за допомогою голубої глини. Повідомте її адресу. Може, вона й мені допоможе.

Галина Кравченко, с. Велика Круча Пирятинського р-ну


Жінка сім років лікує родичів та знайомих голубою глиною. Вона вбирає всі шкідливі для організму речовини, розріджує та виводить жири. У місцевих аптеках продають лише косметичну глину. За кілограм лікувальної блакитної глини жінка бере 10 грн. Телефон Алли Лиховид: 8 (066) 208 76 46.

Зараз ви читаєте новину «У Кораловому клубі лікують цукровий діабет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі