понеділок, 24 вересня 2012 00:15

У "Чемпіоні" футбол транслюють через проектор

П'ятірка полтавських кафе, де можна переглянути футбольні трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Спорт-бар "Чемпіон", вул. Жовтнева, 46.

Тут можна бронювати столик. Для цього потрібно внести заставу: в залі для некурців — 100 грн, у залі для курців — 50 грн. Мінімальне замовлення з компанії — 100 грн. Футбол транслюють на плазмовому моніторі та великому екрані через проектор. Часто у барі переглядають матчі гравці "Ворскли".

Фаст-фуд "Чікен Хат", вул. Леніна, 14/18.

Ігри показують на чотирьох плазмових телевізорах із вимкненим звуком. Для перегляду футболу достатньо замовити сік за 5 грн. Найбільше серед глядачів школярів та студентів.

Кафе-бар "Арена Клуб", вул. Станіславського, 14/2, мікрорайон Огнівка.

У закладі є два зали, літній майданчик, більярд. Бронювання столика обійдеться в 50 грн. Є столи для компаній понад 10 осіб. Мінімального замовлення немає. Зі страв найчастіше беруть борщ та вареники. Пиво коштує від 8 грн.

Бар-ресторан "Оазис", вул. Маршала Бірюзова, 50/1, мікрорайон Браїлки.

Для перегляду гри потрібно в день матчу повідомити про це адміністрацію закладу. Для великих компаній облаштовують м'який куточок. Матчі транслюють на звичайному  телевізорі. Заклад працює до 23.00, та в день ігор може до 23.30. Умова — додаткові замовлення. Найчастіше тут беруть розливне пиво за 7 грн, горішки та сухарики.

Пивна "Полтавпиво", вул. Жовтнева, 26.

Матчі транслюють на літньому майданчику на невеликому плазмовому телевізорі. Столик потрібно займати за годину до початку гри. У закладі замовляють пиво, ціна від 6 до 10 грн. Дехто з полтавців спостерігають за матчами, стоячи за парканом, який обгороджує пивну.

Зараз ви читаєте новину «У "Чемпіоні" футбол транслюють через проектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі