четвер, 10 липня 2008 18:11

У букмекерських конторах роблять ставки на сто тисяч гривень

— Мій товариш у букмекерській конторі зробив ставку на футбол 50 гривень. А виграв 18 тисяч, — розповідає службовець із Полтави Олександр Альфредов, 44 роки. Чоловік також робить ставки протягом шести років, в основному — на футбольні матчі.

— Кожна людина у змозі проаналізувати матч і зробити ставку на виграш певної команди, — запевняє Олександр. — Дехто таким чином заробляє на життя, хтось має за хобі. Для мене це  приємне із корисним.

У Полтаві діють понад два десятки філій п"яти букмекерських контор. Розміри ставок — від 3 грн до 100 тис. Якщо прогноз справджується, то отримані гроші становитимуть суму ставки помножену на коефіцієнт виграшу. Чим більша вірогідність того, що станеться, тим менший коефіцієнт. У червні активно робили ставки на чемпіонат Європи із футболу, виграші були в сотні разів більші за грошові внески.

Ставки приймають у відділеннях контор, по телефону та Інтернету за кілька днів до події або навіть за хвилину до початку змагання. Можна ставити під час гри. Найбільш прибутковими, але і ризиковими є експрес-ставки — маленькі суми грошових внесків на кілька подій.

Серед екстравагантних ставок — чи вибіжить гола людина на корт, чи піде дощ під час гри, якої статі буде дитина у британського принца Вільяма тощо. В Україні також ставлять на вибори президента та парламенту, американську кінопремію "Оскар", гру "Що? Де? Коли?".

— Не потрібно перегинати палку, бо деякі люди не можуть зупинитися, — каже Альфредов.

2002-го в Полтаві лейтенант позичив у родичів і друзів $5 тис. Гроші поставив на фаворита гри в чемпіонаті світу з футболу збірну Франції. Але вона програла Сенегалу із рахунком 0:1. Чоловік застрелився під час служби.

Зараз ви читаєте новину «У букмекерських конторах роблять ставки на сто тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі