понеділок, 18 серпня 2008 16:58

У автобус врізалася вантажівка

По обіді 13 серпня на трасі Київ—Харків поблизу Пирятинських очисних споруд в автобус Лубенської дорожньо-експлуатаційної дільниці врізався вантажний автомобіль МАН. Водій автобуса лубенець 50-річний Василь Касалап загинув.

Працівники Лубенської дорожньо-експлуатаційної дільниці готували трасу неподалік Пирятина для нанесення дорожньої розмітки. Дорогу навмисне перекрили автобусом підприємства. На ньому почепили знаки — "Дорожні роботи", "Об"їзд", "Перешкоди зліва". Автомобіль МАН, що їхав трасою, на швидкості врізався в автобус. Той перекинувся. Василя Касалапа викинуло з кабіни. Він помер.

За годину після аварії водія МАНу 33-річного Андрія Обухова, уродженця Донецька, та одного з дорожніх працівників Юрія Іванова відвезли до Пирятинської райлікарні. Донеччанин отримав садна та зламав ногу. Нині він лікується. Іванову надали допомогу та відпустили додому. Міліція з"ясовує причини аварії.

Василя Касалапа поховали 14 серпня. На похорон прийшли всі колеги.

Зараз ви читаєте новину «У автобус врізалася вантажівка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі