четвер, 10 липня 2008 17:04

Туристичне агентство "Галопом по Європах" дає гарантовану знижку на літній відпочинок

  Працівниця туристичного агентства ”Галопом по Європах” на вул. Красіна, 120 у Полтаві Тетяна Хурса (праворуч) допомагає відвідувачці обрати тур до Туреччини
Працівниця туристичного агентства ”Галопом по Європах” на вул. Красіна, 120 у Полтаві Тетяна Хурса (праворуч) допомагає відвідувачці обрати тур до Туреччини

Туристичне агентство "Галопом по Європах" — це п"ять років бездоганної репутації, тисячі вдячних клієнтів та завжди гарний відпочинок. А відтепер мандрувати за кордон стало ще зручніше. На вул. Красіна, 120 у мікрорайоні Сади-2 у Полтаві відкрився новий офіс туристичного агентства "Галопом по Європах".

До речі, зараз там триває безпрограшна лотерея, де кожен отримає гарантовану знижку на літній відпочинок.

Думаєте, куди поїхати відпочивати — туристичне агентство "Галопом по Европах" спробує допомогти вам у вирішенні цієї непростої дилеми.

Будапешт і Прага, Барселона і Париж, Амстердам і Відень чекають на вас. Тижневі програми, індивідуальні тури, тури вихідного дня від турагенції "Галопом по Європах" не залишать байдужим нікого.

Тепле море, лагідне сонце, вишуканий сервіс та оригінальні екскурсійні програми цілий рік пропонує вам "Галопом по Європах" в Індонезії, Таїланді, Кубі, Домініканській республіці та багатьох інших острівних тропічних країнах.

Туреччина і Єгипет, як і раніше, у вітчизняних туристів користуються найбільшою популярністю. За порівняно невеликі гроші турист отримує можливість насолодитися теплим морем, гарячим піском, свіжим морським повітрям. Крім того, величезна кількість екскурсій доповнить ваш відпочинок.

До речі, чим раніше ви придбаєте путівку на відпочинок до Туреччини чи Єгипту, тим дешевше вона вам обійдеться. Ця умова не поширюється на "горящі" путівки.

Якщо ви ще тут, а ваші друзі вже на морі — не роздумуйте довго, а поспішайте до туристичного агентства "Галопом по Європах". І гарний відпочинок вам забезпечений.

Полтава, вул. Паризької Комуни, 40, тел. (0532) 610 256

Полтава, вул. Красіна, 120, тел. (0532) 595 777

Ліцензія Держкомтуризму АВ N081818 від 16.06.2006 року

Зараз ви читаєте новину «Туристичне агентство "Галопом по Європах" дає гарантовану знижку на літній відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі