понеділок, 14 липня 2008 18:08

Тролейбус N1 у Полтаві курсує кожні 20 хвилин

— Дві години 15 липня чекала тролейбус N1 за маршрутом Київський вокзал—Південний вокзал. Мені, літній жінці, складно вистоювати години в очікуванні транспорту. Та й на потяг часто запізнююся через нечастий рух тролейбусів. За цим маршрутом курсує всього два тролейбуси. Доки це триватиме?

Ольга Валентинівна, м. Полтава


— Маршрутом N1 курсує щодня чотири тролейбуси. А з 22.00 до 00.00 за цим маршрутом їздить п"ять тролейбусів, — говорить Ірина Олійник зі служби руху комунального підприємства "Полтаваелектротранс". — Уночі транспорт також їздить (два тролейбуси). Тролейбус ходить кожні 20 хвилин, а якщо ви не встигаєте на потяг — то це ваші проблеми. Можливо, потрібно раніше виходити.

Найближчим часом ми не плануємо якимось чином удосконалювати рух тролейбусів саме цього маршруту. Досі жодного разу до нас не зверталися з такими запитаннями. Запевняю, ситуація з транспортом цілком нормальна.

Зараз ви читаєте новину «Тролейбус N1 у Полтаві курсує кожні 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі