пʼятниця, 04 липня 2008 17:26

Тіло Юрія Черниша знайшли на дитмайданчику

12 червня на каруселі дитячого майданчика по вул. Франка в Лубнах мешканці сусіднього будинку побачили скривавлене тіло чоловіка. Правоохоронці встановили, що 47-річного лубенця Юрія Черниша зарізали.

Після того як виявили тіло, міліціонери обійшли квартири в сусідніх будинках. Знайшли свідків, які впізнали чоловіка. Розповіли, де і з ким його бачили перед смертю. У вбивстві запідозрили місцевого жителя 38-річного Андрія. Він зізнався, що увечері з Юрієм і ще двома друзями випивали. Потім почали сваритися. Андрій вхопив ножа, яким різали закуску, та кілька разів устромив Юрію в живіт. Потім у спину. Коли той упав на землю, зібрався тікати. Але побачив, що Юрій ще живий. Щоб чоловік його не видав, перерізав   горло ножем.

Знайомі Черниша кажуть, останнім часом він бомжував, пив та коловся. Обміняв власний будинок на автомобіль. Машину віддав за наркотики. Про його рідних нічого не відомо.

Андрій, якого підозрюють у вбивстві, — одружений. Ніде не працює, випиває.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Юрія Черниша знайшли на дитмайданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі