пʼятниця, 07 грудня 2007 18:08

Тетяна Маслюк мала двох пасинків

— Вона стала матір"ю одразу двом дітям. І ніхто жодного разу не згадав, що вони нерідні. Дуже любила синів і невісток, — розповідає 46-річна невістка Ірина Маслюк про покійну свекруху Тетяну Маслюк із села Середняки Гадяцького району. 2 грудня минуло 40 днів із дня її смерті. Жінка померла на 83-му році життя.

Тетяна залишилася без батьків у 14 років. Її виховувала старша сестра Катерина. Коли виповнилося 17, її забрали до Німеччини остарбайтером. Там працювала на заводі, де складали бомби. Після війни була телятницею в Кустанайському краї Росії. Потім працювала на свинофермі в Середняках. Виховала двох пасинків. Нині 57-річний Михайло — депутат райради, заступник начальника цеху технологічного транспорту в Гадячі. Василь, 51 рік, — головний механік у нафтогазовидобувному управлінні в Полтаві.

Маслюк перенесла два інсульти та онкозахворювання. У неї четверо онуків і троє правнуків.

— Як приїдуть онуки в гості, то зразу чути — такий шум стоїть, — згадує 38-річна сусідка Тамара Вінчук. — Тетяна казала мені жартома: "Бажаю тобі онуків на ціле літо!".

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Маслюк мала двох пасинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі