четвер, 03 липня 2008 18:30

Тарас Деркач утопився у вигрібній ямі

У селі Паненки Решетилівського району 26 червня поховали Тараса Деркача. У вересні йому мало виповнитися 2 роки. Напередодні хлопчик утопився в каналізаційній ямі на подвір"ї.

Мама Тараса Валентина прала білизну надворі. Тарас грався поруч. Бабуся доїла корову. Дідусь працював у дворі. Батько хлопчика Володимир був у Полтаві.

— Валентина відійшла вішати білизну. Коли повернулася, Тарасика не було. Ніде не знайшла. Побігла до вигрібної ями і побачила його там. Але хлопчика вже пізно було рятувати, — розповідає працівниця сільради, називатися не хоче.

33-річна Валентина Деркач зареєстрована в Паненках, тут мешкають її батьки Ольга та Іван. Валентина з чоловіком живуть і працюють у Полтаві. Тарас був їхньою спільною дитиною. Від першого шлюбу жінка має 7-річну доньку Марину Супрун.

— Тарасик ходив у дитсадок у Полтаві, — веде далі жінка. — Потім захворів на бронхіт і Валя приїхала з ним у село. Як так сталося — ніхто не збагне. Може, він відкрив той люк, а може, став і провалився. Там усе прогнило. Ніби купи трималося, а ставати небезпечно.

Зараз ви читаєте новину «Тарас Деркач утопився у вигрібній ямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі