четвер, 09 жовтня 2008 18:31

Тамару Мазю розшукує подруга молодості

Шукаєте рідних і близьких людей, колишніх однокласників чи одногрупників, з якими втратили зв"язок, тоді надсилайте свої історії, фотографії до "Пошукової служби "ГПУ". Вкажіть зворотну адресу, контактні телефони. Ми зв"яжемося із вами, коли людина відгукнеться.

Листи надсилайте на адресу: "Пошукова служба "ГПУ", Полтавська редакція "Газети по-українськи", вул. Гоголя, 20а, м. Полтава, 36011.

Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть людині, яку розшукують, чи повідомте в редакцію.

Поки що приймаємо оголошення про пошук людей на Полтавщині, Вінниччині та Львівщині.


Дума (Самсоненко) Лариса Григорівна із Зінькова розшукує подругу молодості Мазю Тамару:

"У далекому 1971 році я закінчила Лохвицьке медичне училище. Була в мене подруга Тамара Мазя, по батькові не пам"ятаю. Родом вона із Миргородського району, десь у районі Великих Сорочинець. Після закінчення училища Тамара попала в селище Чутове. Працювала в лікарні, вийшла заміж. Зв"язок із нею перервався. Хто кому не написав листа, я вже й не пам"ятаю. Дуже-дуже хочеться її розшукати та зустрітися. Допоможіть мені в цьому".


Срібна (Недолуга) Марина Миколаївна із с. Степанівка Семенівського р-ну розшукує рідних:

"У 1993 році помер мій дід Недолугий Василь Пилипович. Він був родом із села Гільці Чорнухинського району. Проживав у селі Жовтневе Семенівського району. Тепер я шукаю родичів. Прошу відгукнутися рідну тітку Галю, брата Колю, сестру. У Хоролі проживали Кульчії, родом із Жовтневого, родичі по бабусиній лінії. Відгукніться, рідні, та простіть, пожалуста. Щиро дякую за допомогу".

Зараз ви читаєте новину «Тамару Мазю розшукує подруга молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі