четвер, 23 жовтня 2008 19:49

Студент на євроремонтах заробляє тисячу гривень щомісяця

Cтудент Полтавської державної аграрної академії 20-річний Максим Чобітько понад три роки робить євроремонти та працює на будівництві. За місяць заробляє майже тисячу гривень.

— Три роки тому я поїхав у Москву помагати татові робити ремонт якомусь крутому бізнесменові, — розповідає Максим. — Тепер уже сам цьому навчився.

Працює Чобітько лише у вихідні. Замовлення приймає батько й передає їх синові.

— Робимо все — від стелі до підлоги, — каже. — Ось, наприклад, на минулі вихідні робили пластиком ванну та кухню. Кухня їм обійшлася майже в 700 гривень, а ванна — в 500.

Щоб обкласти 1 кв. м стін пластиком, доведеться викласти 20–30 грн, стелі — 50–70 грн, а за її фігурне оформлення — до 100 грн. Максим працює з бригадою.

— Коли отримую замовлення, збираю певну кількість робітників у залежності від фронту роботи. Плачу їм 60–70 гривень у день, — продовжує Чобітько.

Крім євроремонтів, Максим вкриває дах шифером.

— Покласти одну шиферину коштує 20 гривень, — веде далі. — В день у залежності від кількості робіт отримую 100–120 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Студент на євроремонтах заробляє тисячу гривень щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі