четвер, 03 лютого 2011 17:24

"Стараються попасти у перший вагон, бо там найтепліше"

— Кожних вихідних їду з навчання додому у Карлівку, — розповідає студентка 20-річна Олена. — Їжджу дизелем Полтава–Лозова. Кожна поїздка наче випробування.

У вагонах або ледь топиться, або взагалі тепла немає. Надворі — морози. Усі люди стараються попасти у перший вагон, бо там найтепліше. А провідники не кажуть, чому холодно. Самі совітують переходити у вагони ближче до голови поїзда.

За технічне обслуговування електричок та дизелів у Полтаві відповідає моторовагонне депо. Там стверджують, немає жодного потяга з поганим опаленням.

— Я можу допустити, що поїзд багато курсував, не заїжджаючи на технічне обслуговування, і тому у нього якийсь вагон не топиться, — каже Ігор Пилипенко, директор моторовагонного депо. — Але це одинокі випадки. Нашу роботу перевіряє велика кількість контролюючих органів. До своїх обов'язків ми ставимося дуже серйозно.

Із 1 лютого на квитки всіх потягів приміського сполучення підвищили ціну. Залежно від дальності поїздки квиток коштуватиме 3–15 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Стараються попасти у перший вагон, бо там найтепліше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі