четвер, 05 червня 2008 17:12

Школярі працюватимуть бібліотекарями та двірниками

Із 1 червня молодь запрошують на громадські оплачувані роботи в Полтаві. Із міського бюджету на зарплатню виділили 100 тис. грн.

— Братимемо за бажанням школярів та студентів від 14 до 23 років, — каже спеціаліст міського центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді Артем Іванюк, 24 роки. — Усього в червні, липні та серпні працюватиме по 70 осіб. Одна й та ж дитина за бажанням може робити і два місяці, якщо буде небагато заявок.

Діти прибиратимуть парки та сквери, території музеїв Короленка та Котляревського, РАЦСу. У міській бібліотеці упорядковуватимуть архіви та каталоги. Студентів запрошують на роботу в управління житлово-комунального господарства. Там вони  інвентаризуватимуть майно та оформлятимуть договори з мешканцями будинків на обслуговування їх ГЖЕДами.

— Школярі з багатодітних та неблагополучних сімей, інваліди, сироти витиратимуть пил, митимуть вікна та підлогу у своїх школах, — розповідає Іванюк. — Діти молодші 16 років працюватимуть 24 години на тиждень, старші 16 — 36 годин, а після 18 — 40 годин.

За повний робочий день платитимуть 525 грн на місяць, за півдня — удвічі менше.

Довідки за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 36, к. 123. Тел. (0532) 56 20 52.

Зараз ви читаєте новину «Школярі працюватимуть бібліотекарями та двірниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі