четвер, 11 вересня 2008 19:15

Школі подарували кабінет математики

Агрофірма "Маяк" зробила капітальний ремонт кабінету математики школи N4 селища Котельва. На ремонт витратили 103 тис. грн.

У кабінеті поклали лінолеум, замінили двері, вікна, стільці. Поставили нові парти, шафу, умивальник, пересувну дошку. Змонтували підвісну стелю. Для математичного класу придбали ноутбук, проектор, сканер, принтер та екран. На ньому планують ілюструвати лекції, показувати навчальні фільми.

— Тепер не треба писати карточки. Робитиму це на комп"ютері, — хвалиться вчитель математики Алла Панова, 48 років. — Якщо учневі потрібен комп"ютер, він після уроків під моїм наглядом може попрацювати.

Директор агрофірми, Герой України Тетяна Корост сподівається, що місцеві підприємці візьмуть із неї приклад.

— Хочеться, щоб діти сільських шкіл отримували все те, що мають учні  великих міст, щоб не були в чомусь обділеними, — каже вона.

У кабінеті математики агрофірма розмістить експозицію, де представлять відеоматеріали та інформацію про господарство. Чимало батьків учнів школи працюють у "Маяку".

За кошти агрофірми в першому класі також замінили парти. Їм було по 20 років. Нині 12 столів можна регулювати відповідно до зросту дитини.

Зараз ви читаєте новину «Школі подарували кабінет математики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі