пʼятниця, 05 вересня 2008 16:46

Шість авто врізалися одне в одне

У середу близько 7.45 на вул. Фрунзе в Полтаві навпроти меморіалу Солдатської слави біла "волга" різко змінює смугу руху. У цей час у неї врізаються сині "жигулі-сімка". На бокових дверцятах намальовані "шашки" таксі. Далі паровозиком одна в одну вдаряються "десятка", "дев"ятка", чорний "Альтерра Ніссан" і сріблястий "Ліфан-520". Під час аварії ніхто не постраждав.

— Нас підрізала біла "волга", — розповідає водій бронзової "десятки". Йому років 40, одягнений у білий діловий костюм. Увесь час курить. — Мій автомобіль виявився середнім у цьому паровозику. Із-заду мене врізалося ще три машини. Тепер доведеться міняти капот. Тільки подивіться на ці розбиті фари.

На дорозі затор. Легковики об"їжджають машини, а тролейбуси й автобуси стоять. На місце аварії приїжджають працівники Державтоінспекції. Вивчають ситуацію, записують свідчення, складають протокол. Автомобілі з"їжджають на обочини.

— Сьогодні нас чекає ще п"ять аварій, — каже даїшник. — Працівників не вистачає.

Зараз ви читаєте новину «Шість авто врізалися одне в одне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі