четвер, 21 серпня 2008 20:17

Сім"я Коржів уперше поїхала на море

Автор: фото з архіву сім’ї Коржів
  Тамара та Григорій Коржі із сином Ігорем і донькою Вікторією на екскурсії в Севастопольському дельфінарії в липні 1988 року
Тамара та Григорій Коржі із сином Ігорем і донькою Вікторією на екскурсії в Севастопольському дельфінарії в липні 1988 року

Фото зроблене 1988 року в дельфінарії міста Севастополь у Криму. За три фотографії сім"я Коржів заплатила місцевому фотографу 5 карбованців.

— Того року ми вперше всією сім"єю поїхали відпочивати на море, — розповідає Тамара Корж, 45 років. — Доньці Вікторії було шість років, синочкові Ігорю — три. У них різниця у віці три роки. Як підросла донька, з"явився Ігорьок. Не до відпочинку було. А як менший підріс, то поїхали відпочивати в Євпаторію за сімейною путівкою від заводу.

Відпочивали Коржі 12 днів. На пароплаві їздили на екскурсію в Севастополь.

— Діти вперше бачили дельфінів уживу, — веде Тамара Василівна. — Були в захваті. Вони взагалі тварин любили. А тут спочатку боялися підходити. Ми вмовляли їх. Віка таки підійшла до дельфіна, навіть дотронулася до нього. Ми тоді гарно всі відпочили.

Тепер Вікторії 27 років. За чоловіком має прізвище Мкртчян. Виховує сина Давида, якому 5 років.

— Донька працює вчителем молодших класів у школі N39, — каже Тамара Корж. — Це школа для дітей-інвалідів. Вона займається із ними на дому.

Ігорю Коржу нині 23 роки. Він служить у військовій частині в Харкові.

— Уже молодший лейтенант. А три тижні тому в нього народилася донька Ангеліна, — радіє мати.

Разом із чоловіком вони працюють у госпрозрахунковій житлово-експлуатаційній дільниці Автоагрегатного заводу. Григорій — начальником, Тамара — паспортистом.

Зараз ви читаєте новину «Сім"я Коржів уперше поїхала на море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі