вівторок, 26 серпня 2008 17:16

Сімнадцятьом родинам міськрада закупить котли

До кінця вересня в шість багатоквартирних будинки у провулку  Занальний у місті Кременчук проведуть індивідуальне опалення. Дві третини затрат міська влада взяла на себе. 17-ти малозабезпеченим родинам котли нададуть безкоштовно.

Опалення там вирішили провести, бо Кременчуцька колонія N69 відмовилася навесні їх опалювати. Котли вже почали встановлювати, до кінця вересня планують завершити роботи. На них міськрада виділила 35 тис. грн. Усього в будинках 80 квартир. У 16-ти помешканнях люди провели індивідуальне опалення раніше.

— За кошти міської ради по всіх шести будинках місцями замінили ділянки газопроводів, вводимо газ у квартири та ставимо лічильник. У двох будинках будуємо нові вентиляційні канали, бо вони там відсутні. Котли купуватимуть люди. Лише 17-ти жителям їх надасть міськрада. Це пенсіонери, учасники Великої Вітчизняної війни, є жінка в декретній відпустці. У них не вистачає грошей, — розповідає начальник Кременчуцького управління житлово-комунального господарства Олександр Любенко, 52 роки.

За власні гроші жителі будинків мають докупити матеріал для проведення опалення в квартири.

— За мінімальну плату бригади сантехніків зроблять розводку по квартирі. Це 300 гривень для однокімнатної квартири, по 400 і 500 гривень за двокімнатне і трикімнатне помешкання. Приватні бригади це зробили б за півтори-дві тисячі гривень, — зауважує Любенко.

Зараз ви читаєте новину «Сімнадцятьом родинам міськрада закупить котли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі